Hulp nodig bij de

verkoop van uw mobilhome?

Wij nemen gerust uw mobilhome over
Verkoop uw camper nu!
Vul het formulier in

Mobilhome verkopen zonder gedoe

Wilt u snel uw mobilhome verkopen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Sinicars is gespecialiseerd in het opkopen van mobilhomes. Bij ons verkoopt u uw mobilhome snel en zonder derde partij. Wij geven u direct de beste prijs en halen uw mobilhome kosteloos bij u op door heel Nederland en België.

 

Mobilehome verkopen

U wilt uw mobilhome verkopen en zoekt uit op welke manieren u dat het best aanpakt? U zal vast iemand kennen die geïnteresseerd is in het kopen van een mobilhome. Maar wat doet u dan bij eventuele defecten die later ontdekt worden? Ook kunt u online een advertentie maken om via het internet uw mobilhome te verkopen aan geïnteresseerde bedrijven of particulieren. Maar ook dit kan een moeilijke kwestie zijn. U moet potentiële kopers van uw mobilhome thuis ontvangen en heel het verkoopproces zelf meemaken. Er zijn ook voor mobilhomes minder geïnteresseerde dan voor een auto. Vanwege de lage vraag kan het daardoor ook lang duren voordat u de juiste koper hebt gevonden voor uw wagen.

STAP 1
Camper gegevens

De eerste stap bij het verkopen van uw camper is altijd het invullen van het formulier. Dit is helemaal gratis en vrijblijvend. Vermeld het merk, model, bouwjaar en bijzonderheden van uw camper. Ontvang binnen de 24 uur ook een antwoord en begin zo de verkoop van uw mobilhome.

 
STAP 2
Bod accepteren

Nadat u ons bod hebt ontvangen bent u nog slechts één stap verwijdert van de verkoop van uw oude camper: accepteren! Stuur hiervoor een mailtje terug met daarin het woord akkoord en uw kampeerwagen is verkocht!

Denkt u dat u ergens anders een betere prijs kan krijgen? Kijk dan gerust verder. Ons bod blijft gewoon staan, dus als u op een later moment besluit om toch op ons bod in te gaan is dat prima.

 
STAP 3
Gratis laten ophalen

Op het afgesproken moment zorgen we dat we met een medewerker bij u zijn. Vervolgens laden we uw mobilhome op en zorgen we dat deze een nieuwe eigenaar krijgt. Voordat we dit doen zorgen we al het papierwerk in orde hebben gebracht met u.

Hierna krijgt krijgt u van ons het bedrag (contact of via overschrijving) en een getekende koopovereenkomst. Als u in Nederland woont krijgt u ook een vrijwaring van de RDW.

Onze voordelen

Ontdek al de voordelen van het aanmelden van uw mobilhome op www.sinicars.be/auto-verkopen/mobilhomeverkopen. Welke reden u dan ook heeft voor de verkoop van uw mobilhome, Sinicars kan u bijstaan bij de verkoop. Ons bedrijf heeft specifieke interesse in het aankopen van mobilhomes, campers en caravans. Of het nu gaat om een Adria, Hymer, Iveco, Dethleffs, Fendt, Hobby of een ander merk. Onze medewerkers zijn van dienst uw mobilhome over te nemen aan de beste prijs.
credit-card
Direct betaald
U krijgt van ons het geld (cash of via de bank) en een getekende koopovereenkomst.
suitcase
Professioneel

Wilt u direct gebruik maken van onze camper opkoper service? Klik dan hier

trailer
Gratis Transport
We laden uw camper gratis op en zorgen we dat deze een nieuwe toekomst krijgt.

Verkoop uw camper

    Uw informatie is verstuurd!


    Upload foto's van uw wagen voor een correct bod (Optioneel)